Demo opnemen

Demo opnemen met passie voor het vak

Je wilt een demo opnemen en je bent daarvoor op zoek naar een professionele geluidsstudio? Maak dan kennis met Studiobizz, een ervaren studio met een enorme passie voor muziek. Naast kwalitatieve opnameapparatuur is ook de visie op muziek van groot belang bij het opnemen van een demo. En juist die visie maakt Studiobizz tot een goede keuze.

Mijn gedegen opnameruimte, professionele apparatuur en mooie akoestiek zorgen voor een perfect eindresultaat. Jouw demo opnemen kan op geheel eigen wijze, ik sta open voor jouw wensen. Bovendien betaal je bij mij altijd een scherpe prijs en kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Jouw en mijn liefde voor muziek staat immers voorop.

Je demo opnemen op je eigen manier

Een demo opnemen kan op vele verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld in één laag opnemen, of in meerdere lagen. De akoestiek in mijn studio kan worden aangepast aan jouw behoeften. Zo maken ik van jouw opname echt een persoonlijk en uniek product.

Het maakt mij niet uit of je solo zingt, met een zanggroep of hele band langskomt. Bij mij kan iedereen een demo opnemen, ongeacht de muziekstijl, persoonlijke muziekvoorkeuren of budget. Mijn flexibiliteit geeft jou een prettige partner om mee samen te werken. Wilt je dat met eigen ogen zien? Neem dan contact met mij op en kom eens vrijblijvend langs in de studio.

Hallo ik ben Peter, hoe kan ik je helpen?
Heb je vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Uiteraard staat de koffie klaar. Maak gerust een afspraak om langs te komen voor een luister sessie en om je wensen vrijblijvend door te spreken.

T. 06 51 31 58 79 | Contact

Pin It on Pinterest