Demo opnemen met passie voor het vak

Je wilt een demo opnemen en je bent daarvoor op zoek naar een professionele geluidsstudio? Maak dan kennis met Studiobizz, een ervaren studio met een enorme passie voor muziek. Naast kwalitatieve opnameapparatuur is ook de visie op muziek van groot belang bij het opnemen van een demo. En juist die visie maakt Studiobizz tot een goede keuze.

Mijn gedegen opnameruimte, professionele apparatuur en mooie akoestiek zorgen voor een perfect eindresultaat. Jouw demo opnemen kan op geheel eigen wijze, ik sta open voor jouw wensen. Bovendien betaal je bij mij altijd een scherpe prijs en kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Jouw en mijn liefde voor muziek staat immers voorop.

Je demo opnemen op je eigen manier

Een demo opnemen kan op vele verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld alles in 1 keer opnemen zodat het samenspel en dynamiek behouden blijft, of in meerdere lagen en overdubs maken. Met de main opnameruimte en 3 booths is dit mogelijk zonder overspraak. De akoestiek in mijn studio kan worden aangepast aan jouw behoeften. Zo maken ik van jouw opname echt een persoonlijke en unieke demo. Lees meer over mijn studio op De Opnamestudio

Het maakt mij niet uit of je solo zingt, met een zanggroep of hele band langskomt. Bij mij kan iedereen een demo opnemen, ongeacht de muziekstijl, persoonlijke muziekvoorkeuren of budget. Mijn flexibiliteit geeft jou een prettige partner om mee samen te werken. Wilt je dat met eigen ogen zien? Neem dan contact met mij op en kom eens vrijblijvend langs in de studio.

Demo bundelpakket

Maximaal 3 nummers.
Waarom 3 nummers? Er is geen boeker of promoter die meer hoeft te horen om een beslissing te maken en dan gaat kwaliteit boven kwantiteit.

Inbegrepen in dit demo pakket:

  • 1 dag opnames
  • Na de opnamedag verzorg ik de mixen en krijg je deze per mail ter beoordeling aangeboden.
  • Tijdens de eerste correctieronde per mail kun je je wensen doorgeven.
  • 3 uur eindmix sessie met twee bandleden om de puntjes op de i te zetten.

Meer dan 3 nummers. Heb je een andere doelstelling/idee met je demo dan kunnen we natuurlijk ook meerdere nummers op die dag opnemen of de opnamedag anders invullen.

Vraag/boeking demopakket

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven