Een EP of CD opnemen op professionele wijze

Een cd opnemen vergt meer dan een microfoon en simpele opnameapparatuur. Want wil je tot een mooi eindresultaat komen, dan moet er worden voldaan aan een aantal randvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een professionele geluids- en opname-installatie, een juiste akoestiek en een goede kijk op muziek. Voor al deze elementen kun jij terecht bij Studiobizz.

Mijn opnamestudio voorziet in alle behoeften om op professionele wijze een EP/CD op te nemen. Of je nu een band hebt of solo zingt, ik maak van jouw opnames een mooi geheel. Daarbij kan ik desgewenst elk muziekinstrument (drum, piano, enzovoorts) los opnemen en achteraf mixen. Op die manier kun jij jouw CD op geheel eigen wijze laten opnemen.

 

EP/Cd opnemen? Jouw muziek staat voorop!

Studiobizz voorziet niet alleen in alle technische randvoorwaarden. Ik heb tevens een enorme passie voor muziek en ga voor jou op zoek naar juist dát element dat jouw opname dat beetje extra geeft. Bij een EP/CD opnemen staat muziek voor mij immers op de eerste plaats. Wil je een EP/CD opnemen en kies jij voor Studiobizz, dan kiest je voor kwaliteit!

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Studiobizz en wil je bij mij een EP/CD opnemen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of voor een eerste kennismaking. De deuren van mijn opnamestudio staan open voor iedereen met een passie voor muziek. Dus ook voor jou!

Scroll naar boven