18 maart 2023
Vocal Demo Dag

  • Masterclass Complete Vocal Technique door Saskia Bak
  • Professionele demo inzingen bij Studiobizz met zangcoach
  • Mixen en Masteren samen met producer Peter van Tilburg

Nu van € 235,- voor € 195,-

Ja! Dat wil ik!

Wat moet ik doen en hoe gaat het in z'n werk?

Je meldt je aan via het inschrijfformulier onderaan de pagina en geeft aan op welke dag en tijd je graag wilt komen. Let op: het is first come, first serve, dus afhankelijk van het aantal aanvragen plaatsen we je op de dag en tijd van jouw voorkeur of we overleggen met jou voor een alternatief.

Je brengt je eigen orkestband/instrumentale versie van je nummer mee in WAV of MP3 formaat. Je bent zelf verantwoordelijk voor een goede kwaliteit backingtrack.

De eerste 45 minuten werk je met Saskia aan je nummer tijdens de masterclass Complete Vocal Technique. We kijken samen naar punten waar je nog niet tevreden over bent. Jouw vocale wens staat centraal. Dit kan bijvoorbeeld gaan om interpretatie, om hoge/lage noten, positie, stemfunctie, klankkleur, timing, ritme, effecten etc., en natuurlijk vooral of het goed voelt en klinkt zoals jij wilt dat het klinkt. Saskia luistert naar jouw wensen om te zorgen dat het eindresultaat van de opname echt wordt zoals jij dat wilt. Zingen zoals je wilt kunnen zingen en naar huis met een kick ass demo! Daarna gaan we met z'n 3-en aan de slag. Jij in de zangbooth, Peter en Saskia achter de mengtafel. In het volgende 45 minuten zing je je track in en coacht Saskia je op de in de masterclass besproken aandachtspunten. Vervolgens krijg je bij Peter nog een kijkje achter de schermen bij het afmixen en masteren van je demo, waarna je naar buiten loopt met je mooie demo en ben je een super ervaring rijker.

Gaat het bij jou kriebelen en wil jij ook zo'n toffe studio ervaring
inclusief masterclass Complete Vocal Technique en een demo waar je
mega trots op kunt zijn?

Meld je nu aan voor deze unieke kans.

Jouw Programma:

  • 45 minuten CVT masterclass
  • 45 minuten zangopnames met zangcoach
  • 45 minuten mix en mastering

Kosten €195,- incl. 21% btw

Locatie:
Studiobizz
Oude Molenweg 21
5373 KZ Herpen (NB)

Voor vragen kun je contact opnemen met

Studiobizz
info@studiobizz.nl
06-51 31 58 79

Saskia Bak
zing@saskiabak.nl
06-41 84 05 49

Aanmelden Vocal Demo Dag
18 maart 2023

Scroll naar boven