Studio Coaching & Masterclass

Als je als zanger(es) of instrumentalist de studio in gaat voor opnames wil je op dat moment het maximale uit je performances halen. Het moet immers een weerspiegeling zijn van wie je bent en je onderscheidend vermogen duidelijk naar voren laten komen als artist. Je wilt op dat moment dan ook niet bezig zijn met (zang)technische struikelblokken maar met de intentie en bezieling van je song.

Als engineer en producer haal ik op een positieve manier het beste in je boven maar ben vooral ook bezig met het grotere geheel. Wil je het onderste uit de kan halen en soepel door de opnames lopen dan is een specialist op je vakgebied een zeer waardevolle aanvulling en brengt je performance en daarmee de opnames naar een hoger level.

Masterclass

In de masterclass ga je onder begeleiding van een specialist al je partijen doornemen en worden deze geoptimaliseerd voordat je de studio in gaat en/of de opnames beginnen.

Studio coaching

Je wordt tijdens de opnames “on the spot” gecoacht door de specialist en zij loodsen je feilloos door de moeilijkste passages heen en halen het beste in je boven.

Als eerste kan ik je Saskia Bak voorstellen,

Saskia Bak zangcoach CVTSaskia Bak komt het team versterken als zangcoach.
Zij is niet alleen een zeer ervaren zangcoach/docente maar is zelf ook zeer actief als performer en uitvoerend artist in zeer uiteenlopende muziekstijlen en weet dus wat er speelt. Daarnaast kan ze als Amerikaniste je ondersteunen en feedback geven op je zelf geschreven songteksten en uitspraak. Ook kan ze voor je productie het koorwerk inzingen.

Ik ben dan ook zeer attent met onze samenwerking. Niet alleen vanwege haar kunnen maar ook als persoon. Maar dat zal je zelf ook gaan ervaren als je met ons als team aan de slag gaat.

Heb jij hier ook interesse in?

Neem dan contact op met Peter van Studiobizz en we gaan dan samen je wensen invullen.

Hallo ik ben Peter

Heb je een vraag?

Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Maak gerust een afspraak om langs te komen voor een luistersessie en om je wensen vrijblijvend door te spreken.

Direct contact bel 06 51 31 58 79 | Contact

Pin It on Pinterest