Synergy For Music evenement

Onlangs heb ik kennis mogen maken met Marcella Smeele van Synergy For Music, een jonge dame met kennis van zaken betreffende de muziek industrie.

De reden dat ik met haar kennis heb gemaakt is dat ik maar al te vaak merk dat mijn klanten naar buiten lopen met een mooie promo, EP of CD maar daarna eigenlijk niet goed weten hoe nu verder. Is dit ook herkenbaar voor jou of wil je sowieso meer informatie over de muziekindustrie en weten waar in 2016 je kansen liggen dan kan ik je onderstaande event zeker aanraden.

Synergy For Music evenement

Wegens succes van de vorige editie, zal er op 13 februari om 14:00u een nieuwe editie plaats vinden van het Synergy For Music evenement voor muzikanten in Le Temps Perdu te Boxtel.
Een evenement die achter de muzikant staat en concrete handvaten geeft om als muzikant verder te komen in de muziekindustrie. Dit wil je als Muzikant niet missen!
Preview van de eerdere editie van het evenement:
Behaal jij je doelen in de muziekindustrie? Weet jij je plek in de Entertainment industrie te veroveren? Heb jij genoeg optredens? Weet je hoe je om moet gaan met auteursrechten? Kom jij rond van je muziek? Heb je een fanbase? Hoe creëer jij naamsbekendheid? Ben jij tevreden over je muzikale carrière?
Tijdens dit evenement kun jij:
– je vragen stellen over de muziekindustrie
– kennis maken met andere muzikanten, waardoor je nieuwe inspiratie krijgt en ideeën kunt uitwisselen
– kennis maken met Muziek Marketing expert Marcella Smeele van Synergy For Music
Ga jij in 2016 stappen zetten om je doelen in de muziek te verwezenlijken? Krijg vandaag nog toegang tot dit evenement! Met een enorm lage investering van € 8,50 p.p. krijg jij meer informatie.
Wil je het event bijwonen? Vermeld dan je naam, adres en stuur deze naar marcella@synergyformusic.com. Inschrijven kan nog t/m 10 februari 2016.
Voor meer informatie kun je ook kijken op www.synergyformusic.com
Posted in

studiobizz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven