Blazers opnames Concrete Sneaker

Debuut album is af, NIEUWE SINGLE IS UIT!!!

Begin 2014 hebben zij de blazers partijen opgenomen in de opnamestudio Studiobizz en ik was erg benieuwd naar het eindresultaat. Eric van Concrete Sneakers appte mij nog Op dit moment zit ik achter de masteraar in Wisseloord, alles is af! Ik moet zeggen, ik ben o.a. ontzettend blij met de opnames die we bij jou hebben gemaakt. Beetje in balans brengen en verder hoede ik er niet belachelijk veel mee te doen. Erg fijn!

En het moment is daar. Nadat Concrete Sneaker eind 2013 als huisband van het NED3 programma “Join the beat” (Gerard Ekdom, Tjeerd Oosterhuis, Sven Figee) heeft gefungeerd, hebben ze niet stilgezeten. Het debuut-album van Concrete Sneaker is namelijk af en de mannen kunnen niet wachten deze ten gehore te brengen!

single concrete snakers blazers opnames in studiobizzMet hun nieuwe single “Digital Age” geven zij alvast een glimp van hun nieuwe sound, even voor de platte beeldvorming gezegd..…Pop met ballen, cojones met Soul. “Digital Age” is tegelijkertijd een song met een boodschap. Support Concrete Sneakers door hun single op itunes te kopen:

https://itunes.apple.com/nl/album/digital-age-radio-edit-single/id844064903?l=en

Posted in

studiobizz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven