Shadow hills quad Gamma preamps

Ben erg blij met de komst van de Shadow hills quad Gamma preamps in de regieruimte van Studiobizz. De vier kanaals versie van de Gama, met alle mogelijkheden, functies en kwaliteit bevat 4 Custom Iron Transformers (“St. Ives” type). Het compromisloze design heeft punchy-ness en diepte, over het volledige frequentiebereik, zonder gesluierd of verstikt te raken.

Heb de voorversterker afgelopen weken met name ingezet op electrisch gitaren en toms. We konden niet beslissen welke vintage uitgangstransformator we het beste vonden, dus ze hebben onze favorieten perfect nagemaakt.

Je kunt de uitgangstransformatoren veranderen met de tik van een schakelaar, hiermee veranderd de tonale kleur passend bij het materiaal wat je opneemt. Zo kun je verschillende instellingen proberen om de perfecte match voor microfoon of directe ingang te vinden zonder te hoeven patchen tussen andere voorversterkers, en de behoefte aan EQ verdwijnt. Elke transformator positie is hemels op zich, maar de mogelijkheid om te schakelen tussen hen is als het hebben van drie grote pre’s in een. De kwaliteit is ongeëvenaard en het esthetisch design doet denken aan 1930 futuristische militaire technologie, die alleen nu is gerealiseerd. Het oog wil ook wat :)

Nieuwgierig hoe ze klinken voor jouw productie? Maak een afspraak en kom langs.

Posted in

studiobizz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven